Вече 10 години, задоволяваме вкуса и потребностите на нашите клиенти.

 
 
Кои сме ние?

 

Ние сме група от млади и добри специалисти, които малко преди далечната 2008г. работихме в друга голяма варненска строителна компания. Със времето ние развихме своя професионален опит и сформирахме едно качествено звено от добри строителни специалисти със широк спектър в строително-монтажните дейности. Всеки от нас държи на добре свършената си работа и на коректно отношение към своите клиенти. През 2008г. нашата група от вече професионалисти и приятели създадохме фирмата “Миран Билд” ЕООД. Пробивайки си нашият път на пазара започнахме с дребни строително-ремонтни услуги до първият ни обект за застрояване на еднофамилна къща до ключ. Със правилните организационни методи, коректното отношени към клиента и професионалното ни изпълнение на ангажиментите ни, нашите възможности се развиха с много бързи темпове до степен, която напълно удовлетворяват всеки наш следващ клиент, които е решил да реализира своя дом с нас – от терена до ключ. Цялата ни наша дейност на строителния пазар от началото до днес ни специализира в цялостното изграждане на еднофамилни къщи от проекта до ключ.

Миран Билд ЕООД е регистрирана в централния професионален регистър на строителите в България.

Вече 10 години предлагаме на своите клиенти цялостни решения по организацията и изпълнението на целия процес при изграждането на еднофамилни къщи от проекта, през проектирането и надзора, до нейното окончателно реализиране до ключ.

 

През годините редовно инвестираме в своята складова база и механизация за да можем професионално да отговорим на желанията на своите клиенти. Фирмата ни разполага със собствени складови и производствени бази, строителна техника, инвентар и транспортни средства, които ни позволяват да обхванем комплексно всички видове строителни дейности при изграждането на еднофамилни къщи и вили.

 

С цялостния мениджмънт на строителния процес целим улесняване на инвеститора и взимане на правилни икономико – технически решения в съвместната ни работа.

 

Нашите приоритети са прецизност на изпълнение, фиксирани срокове, отлична комуникативност. За всеки наш клиент ние ще се постараем да намерим индивидуално решение за реализация на неговия проект и съобразно с неговите изисквания.

 

МИРАН БИЛД ЕООД ще спечели доверието Ви, както с високото качество на извършеното строителство в срок, така и с разбирането и компетентността на нейните специалисти.

Елате и се запознайте с нашите оферти..

 

Нашият екип